Αγριογούρουνο

Αγριογούρουνο

Favorite
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Τα αγαπημενα μουLoading...
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Αγριογούρουνο με κυδώνια και κάστανο

Βαθμός δυσκολίας εκτέλεσης: Μέτριος

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό αγριογούρουνο

1 κιλό κυδώνια

½ κιλό κάστανα καθαρισμένα

1 κιλό μήλα

1 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο

1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί

1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο γλυκό κρασί

3 ξερά κρεμμύδια

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

1 κουταλιά πελτές

1 ποτήρι του κρασιού ξύδι

αλάτι, πιπέρι, δαφνόφυλλο, φασκόμηλο, μαντζουράνα, ρίγανη

1 ξυλαράκι κανέλας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Πλένουμε το κρέας. Το κόβουμε σε μερίδες και το μαρινάρουμε με τα αρωματικά φυτά, το κρασί και το ξύδι για δώδεκα ώρες. Την επόμενη ημέρα βράζουμε το κρέας και πετάμε το πρώτο νερό. Χαράζουμε ελαφρά τα κάστανα, τα ψήνουμε στο φούρνο και τα καθαρίζουμε. Κόβουμε τα μήλα, τα κυδώνια και τα κάστανα σε κομμάτια. Τσιγαρίζουμε το κρέας με το κρεμμύδι και το σκόρδο και σβήνουμε με κόκκινο γλυκό κρασί. Το βάζουμε να βράσει μαζί με τα κυδώνια, τα μήλα και τα κάστανα για 5 ώρες μέχρι τα φρούτα να είναι τραγανά.

Click to listen highlighted text!