Σαρδέλα Αμβρακικού

Σαρδέλα Αμβρακικού

Favorite
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Σαρδέλα Αμβρακικού  με ντομάτα και σκόρδο

Βαθμός δυσκολίας εκτέλεσης: Εύκολος

ΥΛΙΚΑ

1/2 κιλό σαρδέλες

1 μεγάλη σκελίδα λιωμένο ή ψιλοκομμένο σκόρδο

2 ντομάτες κομμένες σε φέτες

1/3 του κρασοπότηρου λάδι

Αλάτι

Πιπέρι

Ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Αραδιάζουμε τις σαρδέλες μας στο πυρέξ, ρίχνουμε το σκόρδο λιωμένο, τις λαδώνουμε και ρίχνουμε λίγο αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Τις ανακατεύουμε ελαφρά να πάρουν παντού και στρώνουμε την μια δίπλα στην άλλη. Κόβουμε την ντομάτα από πάνω, ρίχνουμε λίγη ακόμα ρίγανη και αλάτι και ψήνουμε στο γκριλ, στη μεσαία σχάρα, για 20’.