Κέφαλος Πετάλι

Κέφαλος Πετάλι

Favorite
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Κέφαλος Πετάλι

Βαθμός δυσκολίας εκτέλεσης: Εύκολος

ΥΛΙΚΑ

1 κέφαλος

χοντρό αλάτι

λαδολέμονο

ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Καθαρίζουμε το ψάρι και το σκίζουμε από τη ράχη μέχρι την ουρά κατά μήκος. Το αφήνουμε 1 ½ – 2 ώρες στο αλάτι. Έπειτα το ξεπλένουμε και το αφήνουμε άλλη 1 ώρα στον ήλιο. Μετά το μαρινάρουμε σε χοντρό αλάτι, ρίγανη και λάδι για 15’. Το ψήνουμε κατά προτίμηση στα κάρβουνα και σερβίρουμε με λαδολέμονο και ρίγανη.