Κέφαλος Πετάλι

Κέφαλος Πετάλι

Favorite
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Τα αγαπημενα μουLoading...
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Κέφαλος Πετάλι

Βαθμός δυσκολίας εκτέλεσης: Εύκολος

ΥΛΙΚΑ

1 κέφαλος

χοντρό αλάτι

λαδολέμονο

ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Καθαρίζουμε το ψάρι και το σκίζουμε από τη ράχη μέχρι την ουρά κατά μήκος. Το αφήνουμε 1 ½ – 2 ώρες στο αλάτι. Έπειτα το ξεπλένουμε και το αφήνουμε άλλη 1 ώρα στον ήλιο. Μετά το μαρινάρουμε σε χοντρό αλάτι, ρίγανη και λάδι για 15’. Το ψήνουμε κατά προτίμηση στα κάρβουνα και σερβίρουμε με λαδολέμονο και ρίγανη.

Click to listen highlighted text!