Γιορτή Πορτοκαλιού, Μανταρινιού, Ακτινιδίου και Ελιάς

Γιορτή Πορτοκαλιού, Μανταρινιού, Ακτινιδίου και Ελιάς

Banner Χρήσιμα
Favorite
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Τα αγαπημενα μουLoading...
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Η Γιορτή Πορτοκαλιού, Μανταρινιού, Ακτινιδίου και Ελιάς πραγματοποιείται από το Δήμο Αρταίων κατά το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, με τη συνδρομή των Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής.

Με συνδιοργανωτές τους κυριότερους Φορείς του Νομού, όπως το Επιμελητήριο, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Άρτας, το Πανεπιστήμιο Ηπείρου, αλλά και τη συμμετοχή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή.

Στόχος της είναι η προβολή των τοπικών προϊόντων σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και η διασύνδεση της επιστημονικής γνώσης με την παραγωγή.

Κάθε χρόνο το πρόγραμμα της Γιορτής εμπλουτίζεται, με σκοπό να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των επισκεπτών. Ημερίδες με θέμα τα τοπικά προϊόντα, περιηγήσεις στην περιοχή, έκθεση τοπικών προϊόντων και παραδοσιακό γλέντι, όπου οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής προσφέρουν τοπικά εδέσματα, είναι μερικές μόνο από τις παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται.

Multimedia

Click to listen highlighted text!