Χριστουγεννιάτικο χωριό

Χριστουγεννιάτικο χωριό

Banner Χρήσιμα
Favorite
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Τα αγαπημενα μουLoading...
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων η Άρτα φιλοξενεί το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Άη Βασίλη.

Μικροί και μεγάλοι γίνονται μια χαρούμενη παρέα και μαζί συναντούν τον Άγιο με τα Κόκκινα. Πού αλλού; Στο σπίτι του στο κέντρο της πόλης!

Τα ζηλιάρικα και ζαβολιάρικα καλικαντζαράκια τρυπώνουν στο σπίτι μαζί με τους επισκέπτες και προσπαθούν να πάρουν τα γλυκά και τα δώρα των μικρών παιδιών.

Η γυναίκα όμως του Άη Βασίλη και τα ξωτικά είναι εκεί για να σώσουν τα γλυκά και τα δώρα και να οδηγήσουν μικρούς και μεγάλους στα πιο όμορφα μέρη του χωριού τους. Η βόλτα διαρκεί ως αργά το βράδυ, όμως δε χρειάζεται να φοβάται κανείς το σκοτάδι αφού βρίσκεται εκεί ο Ρούντολφ με την κατακόκκινη μύτη για να «φωτίσει» το δρόμο των μικρών παιδιών. Γιατί τα Χριστούγεννα είναι μια ξεχωριστή γιορτή και πρέπει να τη γιορτάζουμε όλοι μαζί.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα θελήσετε να συναντήσετε τον Άη Βασίλη δε χρειάζεται να ταξιδέψετε έως το Βόρειο Πόλο… ελάτε στην Άρτα

Multimedia

Click to listen highlighted text!