Μονοπάτι Βίδρας

Μονοπάτι Βίδρας

Banner Χρήσιμα
Favorite
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Τα αγαπημενα μουLoading...
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Το μονοπάτι ξεκινάει από τη γέφυρα Τζαρή και καταλήγει στη γέφυρα της Πλάκας. Προσφέρει μία από τις ομορφότερες διαδρομές στην Ελλάδα, έχοντας δίπλα του τον Άραχθο και απέναντι τον επιβλητικό όγκο των Τζουμέρκων.

Η συνολική διαδρομή των 17 χιλιoμέτρων διαρκεί γύρω στις 8 ώρες κι ένα από τα πλεονεκτήματά της είναι ότι απευθύνεται σε κάθε κατηγορία πεζοπόρων, από τους λάτρεις των μεγάλων αποστάσεων ως τους απλούς περιπατητές και τις οικογένειες.

Το καλύτερο κομμάτι της διαδρομής είναι εκείνο που περνά δίπλα ακριβώς από το ποτάμι και δίνει σε όσους το διασχίζουν καλοκαίρι τη δυνατότητα να βουτήξουν στα γαλαζοπράσινα νερά του Άραχθου.

Στην περιοχή δραστηριοποιείται ο Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας, με ιστορία 30 ετών και έμπειρα μέλη που μπορούν να δώσουν πληροφορίες για όλα τα μονοπάτια και τις προτεινόμενες διαδρομές, ενώ παράλληλα διοργανώνει δεκάδες εκδηλώσεις κι εκδρομές κάθε χρόνο.

Multimedia

Click to listen highlighted text!