Ποδηλασία

Ποδηλασία

Banner Χρήσιμα
Favorite
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Τα αγαπημενα μουLoading...
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Η ευρύτερη περιοχή προσφέρεται για ποδηλατικές διαδρομές, καθώς οι συνεχείς εναλλαγές του τοπίου και η πληθώρα επιλογών στις διαδρομές συνθέτουν το τέλειο σκηνικό για τους λάτρεις του αθλήματος. Ο κάμπος της Άρτας ενδείκνυται για μία ήπια βόλτα στα γραφικά χωριά, ενώ η διαδρομή προς την Κορωνησία και τον Αμβρακικό Κόλπο ανταμείβει με ένα από τα πιο ιδιαίτερα τοπία.

Στις ορεινές διαδρομές ο ποδηλάτης έχει τη δυνατότητα να ζήσει από κοντά τη φημισμένη ηπειρωτική φιλοξενία και να αντικρίσει μαγευτικά τοπία, να δοκιμάσει νέες γεύσεις και να αποκομίσει εμπειρίες που θα τον συντροφεύουν για όλη του τη ζωή!
Διαδρομές εντός και εκτός πόλης, στα ποτάμια και τις λίμνες της περιοχής, στην Παναγία της Ροδιάς, στο Κομμένο, στη Ροδαυγή, στις εκβολές του Άραχθου, είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Στην ευρύτερη περιοχή δραστηριοποιείται ο Ποδηλατικός Όμιλος Άρτας, ο οποίος διοργανώνει ποδηλατικούς αγώνες και άλλες δραστηριότητες με μεγάλη συμμετοχή και μπορεί να προτείνει συγκεκριμένες διαδρομές ή συνδυασμούς διαδρομών ανάλογα με τις ανάγκες και το επίπεδο του κάθε ποδηλάτη.

Multimedia

Click to listen highlighted text!