Πανελλήνια Έκθεση

Πανελλήνια Έκθεση

Banner Χρήσιμα
Favorite
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Τα αγαπημενα μουLoading...
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Οι δύο εκδηλώσεις διεξάγονται παράλληλα από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης.

Η εμποροζωοπανήγυρη της Άρτας, το περίφημο «Μουχούστι», απαντάται ήδη στις αρχές του 19ου αιώνα και από τα τέλη του συγκέντρωνε εμπόρους από όλη την Ήπειρο. Στις μέρες μας οι επισκέπτες της φτάνουν τους 80.000, γεγονός που τοποθετεί την εν λόγω έκθεση στον κατάλογο των εκθέσεων με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην Ελλάδα!

Παράλληλα, η συμμετοχή εκθετών στη νεοσυσταθείσα Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση παρουσιάζει ραγδαία αύξηση, με αποτέλεσμα να αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές συναντήσεις της Ηπείρου.

Επισκέπτες από όλη τη Δυτική Ελλάδα προσέρχονται στο Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυναμική που προσδίδει στην εν λόγω διοργάνωση η ταυτόχρονη παρουσία της παράδοσης και του καινούριου.

Οι καταναλωτές στο διάστημα της μίας εβδομάδας έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με νέες εμπορικές ιδέες και να αξιοποιήσουν τις ήδη υπάρχουσες με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

Κάθε διοργάνωση αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις και την υπόσχεση για ένα θεσμό που θα βελτιώνεται στο πέρασμα του χρόνου.

Multimedia

Χάρτης

Click to listen highlighted text!