Ο Δρόμος Του Γιοφυριού

Ο Δρόμος Του Γιοφυριού

Banner Χρήσιμα
Favorite
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Τα αγαπημενα μουLoading...
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Στα τέλη Μαρτίου, η πόλη γεμίζει με δρομείς και περιπατητές από όλη την Ελλάδα. Η πρό(σ)κληση είναι να συμμετάσχουν στο Δρόμο του Γιοφυριού, έχοντας τη μοναδική ευκαιρία να περπατήσουν ή να τρέξουν δίπλα στα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής.

Το Κάστρο και οι βυζαντινοί Ναοί της Παναγίας Παρηγορήτισσας, της Παναγίας των Βλαχερνών και της Αγίας Θεοδώρας, είναι μερικά μόνο από τα μνημεία που περιλαμβάνονται στη διαδρομή, ενώ από αυτή δε θα μπορούσε να λείπει το φημισμένο Γιοφύρι της Άρτας, το πιο γνωστό τοπόσημο στην Ήπειρο.

Κάθε χρόνο η εκδήλωση αναβαθμίζεται και οι συμμετέχοντες αυξάνονται, απόδειξη ότι ο Δρόμος του Γιοφυριού έχει αγαπηθεί από το ευρύ κοινό.

Οι επισκέπτες, ακόμη κι αν δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στον αγώνα, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το όμορφο θέαμα και στο τέλος να γιορτάσουν όλοι μαζί στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Multimedia

Click to listen highlighted text!