Αθλητικό Κέντρο

Αθλητικό Κέντρο

Φωτογραφία Banner Αξιοθεάτων

Το αθλητικό κέντρο Δήμου Άρτας βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της πόλης, κοντά στο Παραλίμνιο Πάρκο και στον Υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ.
Πρόσφατα ο Δήμος πραγματοποίησε εργασίες αναβάθμισης σε εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου, δίνοντας του νέα πνοή και σύγχρονη εικόνα. Ο προϋπολογισμός των εργασιών ανερχόταν σε 290.500 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ τη μελέτη, τη δημοπράτηση και την υλοποίηση του έργου είχε αναλάβει ο Δήμος Αρταίων, με δήμαρχο τον Χρήστο Τσιρογιάννη.
Εκτός από την ανακαίνιση και τη συντήρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου, αναβαθμίστηκε ενεργειακά το Κολυμβητήριο, μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ, ώστε να μπορεί να λειτουργεί και τους χειμερινούς μήνες
Σκοπός του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου είναι η υποστήριξη του αθλητισμού όλων των κατηγοριών, Μαζικού, Σωματειακού, Σχολικού και Πανεπιστημιακού, Στρατιωτικού και Εργοστασιακού Αθλητισμού. Ο σκοπός επιτυγχάνεται με τις σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές για καθημερινή άθληση, ερασιτεχνική ή επαγγελματική.

Σήμερα λειτουργούν στο χώρο:
-Κολυμβητήριο Ολυμπιακών προδιαγραφών με θερμαινόμενη πισίνα & μικρή πισίνα εκμάθησης. Αθλούνται δε καθημερινά εκατοντάδες παιδιά.
-Κλειστό Γυμναστήριο 1400 θέσεων πλήρως εξοπλισμένο.
– Δημοτικό Στάδιο με καινούργιο χλοοτάπητα & πλήρως ανακαινισμένα αποδυτήρια.

Το δημοτικό στάδιο δίνει ακόμη μεγαλύτερη πνοή στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο και έναν φιλόξενο χώρο για στις Αρτινές ομάδες και στις ομάδες που έρχονται από όλη τη χώρα για τη διεξαγωγή των αγώνων.
Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αρταίων συμπληρώνονται με το Κλειστό Τ9 και τη λειτουργία του γηπέδου, εδώ και ένα χρόνο, περίπου στους Κωστακιούς.

Επισκέψιμο: Κάθε μέρα 07:00 έως 22:00
Τηλέφωνο: 2681024441

Πολυμέσα

Χάρτης

Περιήγηση στον Χάρτη
Click to listen highlighted text!