Ο «Οδυσσεβάχ» στο Θέατρο Κάστρου

Ο «Οδυσσεβάχ» στο Θέατρο Κάστρου

Banner Χρήσιμα
Favorite
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Τα αγαπημενα μουLoading...
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Η παιδική σκηνή του Φώτη Σπύρου παρουσιάζει την Δευτέρα 15 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο Θέατρο Κάστρου το εμβληματικό έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου «Οδυσσεβάχ».

Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά θεατρικά έργα για παιδιά, βασισμένο στους μύθους, στα λαϊκά παραμύθια και την επική λογοτεχνία. Είναι ένα γοητευτικό μαγικό ταξίδι σε χώρες ονειρικές, με αλλόκοτους ήρωες, ένα παραμύθι όπου τα πάντα είναι δυνατά και αδύνατα.

 

Το καράβι του Οδυσσεβάχ περνάει από το νησί των Λωτοφάγων, ακούει το μαγεμένο τραγούδι των Σειρήνων, συναντάει την Γοργόνα και τη Μάγισσα Κιρκίλα, κινδυνεύει στη χώρα της Λαριζάντ, της αγέλαστης πριγκίπισσας, περνά από χώρες που μιλούν με ένα φωνήεν, από λίμνες, δάση και ποτάμια. Και εκεί που πιστεύει πως όλα τέλειωσαν βλέπει μπροστά του τη στεριά κι ένα μικρό παιδί σε μια βάρκα. Να είναι άραγε η Ιθαγδάτη;

 

Μια ιδανική παράσταση για παιδιά όλων των ηλικιών που ονειρεύονται και πιστεύουν στην επίτευξη του στόχου, στην αξία της προσπάθειας, στην αξία της οικογένειας και της πατρίδας, στη νίκη του καλού και του δικαίου. Μία παράσταση με πανανθρώπινα μηνύματα ουσιαστικά και επίκαιρα.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Οδυσσεβάχ» έχει μεταφραστεί σε 8 γλώσσες, έχει παρουσιαστεί από αρκετούς ξένους θιάσους, αλλά και από 10 ελληνικά ΔΗΠΕΘΕ.

 

Παίζουν: Ορφέας Παπαδόπουλος, Νίκος Χρηστίδης, Φλάβιους Νεάγκου, Ήρα Δαμίγου, Ευθύμης Τζώρας, Νεκτάριος Παπαλεξίου και ο Φώτης Σπύρος.

 

Εισιτήριο: 10 ευρώ, προπώληση: 8 ευρώ

 

Σημεία προπώλησης: Βιβ/λείο Σπύρου, Λιλιπούτειοι Εξερευνητές, Βιβ/λείο Κιμωλία & Viva.gr

 

Σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αρταίων.

Multimedia

Click to listen highlighted text!