Θεατρικές παραστάσεις «Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού» & «Ο Γάμος»

Θεατρικές παραστάσεις «Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού» & «Ο Γάμος»

Banner Χρήσιμα
Favorite
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Τα αγαπημενα μουLoading...
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Η θεατρική ομάδα του Εργαστηρίου του Μ/Φ Συλλόγου «Ο Σκουφάς» θα παρουσιάσει στο θερινό σινεμά «ΟΡΦΕΑΣ» το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Ιουλίου 2021 δυο μονόπρακτα του Αντόν Πάβλοβιτς Τσέχωφ με τίτλους «Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού» και «Ο Γάμος».
Οι Βλαβερές συνέπειες του καπνού
Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού, ένα μονόπρακτο θεατρικό έργο, ένας κωμικοτραγικός μονόλογος με κεντρικό ήρωα τον Ιβάν Ιβάνοβιτς Νιούχιν, που καλείται να κάνει μια διάλεξη κατά του καπνίσματος.
Κάτι που αφορά πολύ κόσμο αλλά ίσως όχι τον ίδιο.
Το κοινό γίνεται ο μοναδικός του φίλος που μπορεί να ανοίξει την καρδιά του και να εκμυστηρευτεί μυστικά, να φανερώσει αληθινά συναισθήματα να αισθανθεί για πρώτη φορά ο ευατός του.
Το θεατρικό έργο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1886 και παίχτηκε στην Ελλάδα για πρώτη φορά τι 1830 στην αίθουσα του Ωδείου Αθηνών.
Στον ρόλο του Ιβάν Ιβάνοβιτς Νιούχιν ο Φώτης Παπαφώτης
Ο Γάμος
Ο Γάμος είναι μια θεατρική μονόπρακτη κωμωδία γραμμένη το 1889.
Σ’ αυτό το έργο – και με αφορμή μια δεξίωση την επόμενη μέρα από τον γάμο δύο νέων- Ο Αντόν Τσέχωφ με ένα εύθυμο και ανάλαφρο τρόπο σατιρίζει τον μέσο Ρώσο και την δίψα του για αξιώματα.
Παίζουν: Φωτεινή Τσαδήμα, Φώτης Παπαφώτης Μαρία Ράπτη, Παντελής Σίωζος,Χρυσάνθη Γαλάνη, Γεωργία Φωτακοπούλου, Γιώργος Παπαβασιλείου, Εύη Ματσούκα, Βάσω Καραβασίλη, Έλλη Μάνθα, Δημήτρης Μόσχος, Αλεξάνδρα Δήμου
Η παράσταση είναι συνδιοργάνωση με το Δήμο Αρταίων και την ΑΔΑΕ ΟΤΑ.

Multimedia

Click to listen highlighted text!