Διαβούλευση Πολιτισμού

Διαβούλευση Πολιτισμού

Favorite
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Η εφαρμογή διαβουλεύσεων αποσκοπεί στην υποστήριξη του δημόσιου διαλόγου στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό πολιτιστικών δράσεων του Δήμου.

Δίνει τη δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες/επισκέπτες να συμμετάσχουν σχολιάζοντας και στηρίζοντας μια προτεινόμενη από το Δήμο Αρταίων πολιτιστική δράση, ή ακόμη και να δημιουργήσουν μια νέα διαβούλευση για μια δράση που θεωρούν ότι αξίζει να υλοποιηθεί.

Για να μπορέσεις να υποβάλλεις τις δικές σου πολιτιστικές προτάσεις και να δημιουργήσεις μια νέα διαβούλευση θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένος χρήστης. Δημιούργησε, εύκολα, έναν λογαριασμό εδώ.Η διαδικτυακή πύλη είναι τμήμα συχρηματοδοτούμενου έργου και βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία. Κατά το διάστημα αυτό, το περιεχομένο θα επικαιροποιείται και η λειτουργικότητα των εφαρμογών θα βελτιστοποιείται. Σύντομα θα είναι διαθέσιμη η τελική έκδοση.
Αν θέλετε να επισκεφθείτε το παλιό site κάντε κλίκ εδώ.

 
Click to listen highlighted text!