Η Άρτα από ψηλά

Η Άρτα από ψηλά

Banner Χρήσιμα
Favorite
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Τα αγαπημενα μουLoading...
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Στην Άρτα δραστηριοποιείται η Αερολέσχη Άρτας, αναγνωρισμένο αεραθλητικό σωματείο από την ΓΓΑ και μέλος της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας, δραστηριοποιείται στον κλάδο του Αλεξιπτώτου Πλαγιάς αλλά  και του Αερομοντελισμού στην περιοχή Γριμπόβου – Χανοπούλου, λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της Άρτας. 

Ο χώρος πτήσεων επιλέγεται από αθλητικά και τουριστικά γκρουπ από όλη την Ευρώπη, ενώ επίσης ανά περιόδους διοργανώνονται και πανελλήνιοι αεραθλητικοί αγώνες. Έμπειροι και πιστοποιημένοι πιλότοι – εκπαιδευτές της Αερολέσχης Άρτας, προσφέρουν στους πιο τολμηρούς τη μοναδική εμπειρία για μία διθέσια πτήση Αλεξιπτώτου Πλαγιάς, αλλά και μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση που θα οδηγήσει σε εξετάσεις για απόκτηση διπλώματος πιλότου αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Επίσης, στα Κολομόδια Άρτας δραστηριοποιείται η Αερολέσχη Δυτικής Ελλάδας, όπου υπάρχει το Αεροδρόμιο Αράχθου, το οποίο αδειοδοτήθηκε με το όνομα “Σμηναγός (Ι) Μπαλατσούκας Αναστάσιος”, δίνοντας τη μέγιστη τιμή στον Αρτινό πιλότο που έχασε τη ζωή του όταν συγκρούστηκε στον αέρα με άλλο αεροσκάφος σε διατεταγμένη αποστολή. Σκοπός της ΑΔΕ είναι η ανάπτυξη της αεροπορικής ιδέας μέσω εκπαιδευτικών πτήσεων για απόκτηση πτυχίων χειριστών, της εξοικείωσης των πολιτών με την πτήση και την ανάπτυξη του τουρισμού στη γύρω περιοχή, με πτήσεις αναψυχής προς όλη την Ελλάδα.

Αν σας αρέσει λοιπόν ο αεροτουρισμός, μπορείτε να κάνετε πτήσεις αναψυχής με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Multimedia

Click to listen highlighted text!