Κουλούρα

Κουλούρα

Favorite
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Τα αγαπημενα μουLoading...
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Κουλούρα (καλαμποκόψωμο, μπομπότα ) – Βαθμός δυσκολίας εκτέλεσης: Εύκολος

ΥΛΙΚΑ

2 φλιτζάνια του τσαγιού καλαμποκίσιο λευκό αλεύρι

1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι σταρένιο

1 κουταλιά αλάτι

1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

νερό βραστό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε το καλαμποκίσιο αλεύρι με το σταρένιο αλεύρι και το αλάτι. Κάνουμε ένα βαθούλωμα στη μέση όπου ρίχνουμε σιγά – σιγά το βραστό νερό και ανακατεύουμε, ώσπου η ζύμη να μην είναι ούτε πολύ μαλακή ούτε πολύ σφιχτή. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C. Βάζουμε το μείγμα στο ταψί αφού το αλείψουμε προηγουμένως με λάδι και ψήνουμε στο φούρνο στους για 30’-35’.

Click to listen highlighted text!